Asger Aamund og Suzanne Bjerrehuus bor selv i Hellerup nord for København. Foto: Sofie Amalie Klougart

Asger Aamund sætter luksus-sommerhus til salg

Asger Aamund er kendt for sine retoriske evner, men besnakningen af potentielle købere til sit sommerhus i nordsjællandske Tisvildeleje har han alligevel overladt til ejendomsmæglerkæden Nybolig.

Og den får ikke for lidt.

Huset, der netop er kommet på markedet med en udbudspris på 3,1 mio. kr., er således med mæglerens ord “noget af det tætteste, du kan komme Paradiset  i dette liv!”

I lidt mere konkrete termer dækker det over et 70 kvadratmeter stort sommerhus på en lukket vej og tæt på gamle Tisvildeleje og stranden.

Asger Aamund betalte selv 2,8 mio. kr. for huset i 2008 , og han kan glæde sig over, at området ifølge Boligas seneste tal er det dyreste sted at handle sommerbolig i hele landet.

Med et hus i Hellerup og fire sommerboliger i nordsjælland bliver den 73-årige erhvervsmand næppe husvild lige foreløbigt.

Foruden det fritidshus, han har sat på salgslisten, er han ejer eller medejer af yderligere tre huse i Tisvildeleje samt hjemmet på Jacobsens Allé i Hellerup, hvor han bor med sin kone, Suzanne Bjerrehuus.

Hun har i øvrigt tidligere fortalt, at de mange sommerhuse i området er købt med henblik på, at familien, der efterhånden tæller en del medlemmer, kan holde ferie i samme område.

Se Asger Aamunds sommerhus her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *