Jes Dorph-Petersen og Louise Lehrmann bor sammen i Hellerup. Foto: Uffe Weng

Jes Dorph sætter sin luksuslejlighed til salg

Godt halvandet år efter tv-værten Jes Dorph-Petersen blev skilt fra sin kone Lena, har det tidligere ægtepar nu besluttet sig for at sælge deres fælles villalejlighed i Hellerup.

Boligen i to etager ligger på en af landets dyreste veje, Jacobsens Allé, og kom på markedet i dag med en udbudspris på syv mio. kr., hvilket er ca. 5,4 mio. kr. mere, end Jes Dorph og hans ekskone gav for de to etager i slutningen af halvfemserne.

Salget af de 199 kvadratmeter bolig er lagt i hænderne på ejendomsmæglerkæden Home, der blandt andet fremhæver lejlighedens beliggenhed få hundrede meter fra Øresund og Strandvejen, en stor solrig grund, privat terrasse og herreværelse/børneværelse.

Jes Dorph Petersen er for længst flyttet fra villalejligheden og bor nu i en lejlighed på Margrethevej – også i Hellerup – sammen med sin kæreste og kommende kone Louise Lehrmann, der er chefredaktør på Bolig Magasinet.

Parret kan i øjeblikket følges i TV2-programmet ‘Store Boligdrømme’, hvor man kan få et indblik i deres renovering af Louise Lehrmanns sommerhus i Tisvilde i Nordsjælland.

Se Jes Dorph-Petersens luksuslejlighed her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *