Prinsesse Elisabeth vil have 13,9 mio. kr. for sit hus i Holte. Foto: Jeppe Michael Jensen

Bo som en kongelig: Prinsesse Elisabeth sætter multimillion-villa til salg

Dronning Margrethes kusine, Elisabeth Caroline-Mathilde Alexandrine Helena Olga Thyra Feodora Estrid Margarethe Désirée  – eller for nemhedens skyld ‘Prinsesse Elisabeth’, er på udkig efter et nyt sted at bo.

Den 78-årige prinsesse satte i dag sin pragtvilla på Gl. Dronninggårds Allé ved Furesøen i Holte til salg for den svimlende sum af 13,9 millioner kroner, et godt stykke over købsprisen i 1980, hvor hun gav 1.866.000 kr. for boligen.

Vælger man at købe palæet, skal man ifølge mægleren – der har annonceret huset under overskriften “I POMP & PRAGT” – regne med, at spendere 2-3 mio. kr. på at sætte ejendommen i stand, men så kan man til gengæld imponere gæsterne med en sittinghall med kamin, to store stuer ensuite, stuklofter, balkon med udsigt til sø, gildestue og sauna.

Nr. 12 i arvefølgen
Prinsesse Elisabeth, der er ugift, er datter af arveprins Knud og arveprinsesse Caroline-Mathilde og storesøster til Ingolf og Christian af Rosenborg.

Hun arbejdede i Udenrigsministeriet fra 1956 til 2001, bla. i Washington og for den danske FN-mission i den schweiziske by Geneve.

Hun er nummer 12 i arvefølgen til tronen.

Se det kongelige palæ her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *