Prinsesse Elisabeth er nummer 12 i arvefølgen til tronen. Foto: Jeppe Michael Jensen

Spar 1,4 mio. kr. på kongelig villa

Landets dyreste villaer er svære at få solgt i øjeblikket, og det har dronning Margrethes kusine, 78-årige prinsesse Elisabeth, måttet sande.

Blot halvanden måned efter hun satte sit pragtpalæ ved Furesøen i Holte til salg, har hun valgt at barbere 1,4 mio. kr. af udbudsprisen, så potentielle købere nu skal lade sig friste af et prisskilt på 12,5 mio. kr. for de 288 kvadratmeter.

Ejendommens offentlige vurdering er sat til 8.350.000 kr., men hvis man har fulgt lidt med i pressen i det seneste stykke tid, bør man vide, at Skats takseringer skal tages med et vognlæs salt.

Købt billigt
Prinsesse Elisabeth, eller som der står på sygesikringsbeviset, “Elisabeth Caroline-Mathilde Alexandrine Helena Olga Thyra Feodora Estrid Margarethe Désirée”, behøver næppe at ligge søvnløs over prisnedslaget.

Da hun købte huset i 1980, betalte hun blot 1.866.000 kr..

Ifølge mægleren skal man regne med at bruge 2-3 mio. kr. på at sætte ejendommen, der blandt andet indeholder to store stuer ensuite, balkon med udsigt til sø og sauna, i stand.

Villaen ligger i dronninggårds-kvarteret, der gennem tiderne har været ramme om nogle af landets største bolighandler, heriblandt salget af Jill Andersens palæ tidligere i år, som ved hjælp af liebhavermægleren Jan Fog blev afsat for 41,9 mio. kr.

Prinsesse Elisabeth er datter af arveprins Knud og arveprinsesse Caroline-Mathilde og storesøster til Ingolf og Christian af Rosenborg.

Hun er nummer 12 i arvefølgen til tronen.

Se pragtvillaen her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *