Thomas Kahlenberg, her set under landsholdstræning i maj 2012, har sat sin lejlighed til salg. Foto: Anders Kjærbye

Så meget koster Kahlenbergs luksuslejlighed

Den tidligere landholdsprofil og nuværende Brøndby-spiller Thomas Kahlenberg er på udkig efter et nyt sted at bo.

Sammen med sin kone Anne har han sat deres 194 kvadratmeter store lejlighed på grænsen mellem Frederiksberg og Nørrebro til salg for knap seks mio. kr., og dermed håber den 30-årige fodboldprofil at score en pæn sum penge.

Da parret købte boligen i 2010 betalte de 4,7 mio. kr. for herligheden, men siden hen er der kommet godt gang i det københavnske boligmarked, og kvadratmeterprisen på lejligheden ligger faktisk en anelse under gennemsnittet for området.

En kommende køber kan blandt andet se frem til tv-stue med stuk og høje paneler, en stor spisestue, et badeværelse med brus og gulvvarme og en altan.

Tabte på boligsalg
Thomas Kahlenberg må håbe, at han denne gang er mere heldig, end da han sidste år fik solgt sin lejlighed i det indre København.

Boligen havde han købt på toppen af markedet i 2006 for 2.900.000 kr., og optimismen var stadig i behold, da han udbød den til salg i 2010 for 3,8 mio. kr.

Efter adskillige prisnedsættelser måtte han tage imod et tilbud på 2.460.000 kr., altså et tab på 440.000 kr. i forhold til købsprisen.

Siden hen er det københavnske boligmarked dog kommet op i omdrejninger, og ifølge Boligas seneste tal bliver mange lejligheder i hovedstaden solgt enten til eller over udbudsprisen.

Se Thomas Kahlenbergs luksuslejlighed her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *