Tim Schou vil have 775.000 kr. for sin andelslejlighed på Vesterbro. Foto: Søren Bidstrup/Boliga Selvsalg

Rockstjerne sætter sin hybel til salg

‘A Friend in London’-forsangeren Tim Schou er på udkig efter et nyt sted at bo.

Den 26-årige musiker, der fik sit gennembrud i offentlighenden med sejren i Dansk Melodi Grand Prix 2011, har sat sin andelslejlighed på Vesterbro i København til salg for 775.000 kr., hvilket er godt 200.000 kr. mindre, end hvad lejligheden ifølge andelskronen må sælges til.

“Sælges billigt, da jeg ønsker en hurtig handel”, lyder prisbegrundelsen fra Tim Schou, der har valgt at spare ejendomsmæglersalæret og selv står for salget på Boliga Selvsalg.

Boligbeskrivelsen adskiller sig da også fra den gængse mæglerjargon med en overskrift som “Øv, jeg sælger min perle af en lejlighed ved Vesterbro Torv!” og udtryk som “min lejlighed er ‘up for grabs'”.

Boligannoncen er allerede blevet set næsten 6.000 gange, og skulle en af de besøgende vælge at købe lejligheden, kan de blandt andet se frem til 49 kvadratmeter bolig “i smørhullet mellem Vesterbrogade og Istedgade”, som Tim Schou skriver.

Han nævner også i annoncen, at baggrunden for at sælge boligen skyldes, at han rejser meget.

Tim Schou arbejder i øjeblikket på et soloalbum og har allerede indspillet flere numre i Los Angeles.

Foruden arbejdet som musiker medvirkede han i efteråret i TV3’s ‘Stjerner på Vippen’, som han endte med at vinde sammen med sangerinden Kat Stephie Holst.

Se Tim Schous lejlighed her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *