Michael Maze vil have næsten syv mio. kr. for sit hus ved Bagsværd Sø. Foto: Claus Fisker

Se Michael Mazes milliondyre funkisvilla

Bordtennis hører ikke til blandt de bedst lønnede erhverv, men når man som Michael Maze i mange år har været en del af verdenstoppen, er det en anden snak.

Den 32-årige bordtennisspiller havde i 2007 i hvert fald tjent penge nok til investere lidt over seks millioner kroner i en funkis-villa med udsigt over Bagsværd Sø, og nu forsøger han at få pengene hjem igen.

Det 232 kvadratmeter store hus er sat til salg for 6.750.000 kr., og dermed er der udsigt til en gevinst på godt og vel 700.000 kr., hvis boligen bliver solgt til udbudsprisen.

Villaen byder blandt andet på syv værelser, en grund på 934 kvadratmeter og en kælder på 67 kvadratmeter og en balkon med udsigt over Bagsværd Sø.

Tjener 3-4 mio. kr.
Michael Maze har opnået en lang række imponerende internationale resultater i sin karriere, heriblandt EM-guld i single i 2009 og EM-guld for hold i 2005.

Derudover har han deltaget i OL fire gange og hentede en bronzemedalje hjem ved legene i 2004 med makkeren Finn Tugwell.

Det er tidligere blevet vurderet, at Michael Maze via sponsorindtægter løn, præmiepenge og bonusordninger tjener et sted mellem tre og fire mio. kr. om året.

Se Michael Mazes luksusvilla her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *