Medina vil af med sin Aarhus-lejlighed. Foto: Christian Liliendahl/Scanpix

Medina sætter sin Aarhus-lejlighed til salg

Efter tre år som boligejer i Aarhus er Club-dronningen Medina er ved at skille sig med sin lejlighed i den indre del af byen.

Torsdag røg hendes 67 kvadratmeter store lejlighed på Jægergårdsgade til salg for knap to mio. kr., og dermed håber den 31-årige sangerinde på en lille gevinst på det spirende boligmarked i Jyllands største by.

Da hun købte boligen i 2011 betalte hun 1.798.000 kr., og med en udbudspris på 1.998.000 kr. kan hun i tilfælde af et salg formentlig putte et par hundrede tusinde kroner i lommen.

Ifølge salgsbeskrivelsen er der tale om en velindrettet lejlighed med tre værelser, der blandt andet kan byde på “en skøn stue” og et “fint badeværelse”.

Medina har boet et væld af forskellige steder gennem de seneste år, blandt andet på Havneholmen på Vesterbro, i Christian Kjærs lystgård i Nordsjælland, i en penthouselejlighed på Halmtorvet på Vesterbro, mens hun nu bor på Hotel Stay på Islands Brygge.

Desuden købte hun sammen med ekskæresten Christoffer et sommerhus i nordsjællandske Vejby i 2013, men indtil videre har parret valgt ikke at sætte det til salg.

Se annoncen for Medinas Aarhus-lejlighed her

Se billederne af Medinas og Christophers tidligere penthouselejlighed på Vesterbro her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *