Claus Møller Jakobsen stoppede for nyligt som håndboldspiller i Skjern. Her ses han til Danish Beauty Award 2014 sammen med sin forlovede, Andrea Elisabeth Rudolph. Foto: Uffe Weng

Kendt håndboldspiller vil af med sin luksuslejlighed

Håndboldspilleren Claus Møller Jakobsen og creme-dronningen Andrea Elisabeth Rudolph slipper måske snart for at pendle frem og tilbage over Storebæltsbroen.

I hvert fald Claus Møller Jakobsen, der blev forlovet med den i København bosiddende Andrea Elisabeth Rudolph i december, valgt at sætte sin over luksuslejlighed i det indre Aarhus til salg.

Interesserede købere skal betale i omegnen af 4,9 millioner kroner for at få adgang til lejlighedens 201 kvadratmeter fordelt på fem værelser, udsigt til vand og skov, altan og “en af Aarhus smukkeste opgange, som mægleren skriver.

Han købte boligen i 2004 for 3.050.000 kr., så i tilfælde af et salg til udbudsprisen, kan han glæde sig over at lejligheden er steget næsten to millioner kroner i pris.

Claus Møller Jakobsen har spillet over 120 landskampe for håndboldlandsholdet og har deltaget i adskillige slutrunder, blandt andet VM i 2007 i Tyskland, hvor Danmark vandt bronze.

I 2009 vendte han efter ni år i spansk håndbold hjem til Skjern, hvor han stoppede i maj.

Privat er har han dannet par med Andrea Elisabeth Rudolph siden sommeren 2012.

Se Claus Møller Jakobsens luksuslejlighed her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *