Nik (th) vil af med sin lejlighed på Vesterbro, hvor Jay (tv.) stadig bor. Foto: Betina Garcia

Nik sætter sin luksuslejlighed til salg

Vil du have Jay som nabo?

Det kan klares ved at købe Niks lejlighed, der kom til salg i fredags med en udbudspris på 5,5 mio. kr.

Popduoen investerede i 2007 i en nedlagt skole på Vesterbro med henblik på at omdanne lokalerne til luksuslejligheder, og de købte i samme ombæring begge en lejlighed i ejendommen. Men allerede året efter buldrede finanskrisen og boligerne i den dyrt indkøbte ejendom var nu umulige at få afsat til en fornuftig pris.

Sidste år var deres firma, Helgolandsgade 6 ApS, i alvorlige økonomiske vanskeligheder, men det er tilsyneladende lykkes duoen og deres medinvestorer, der blandt andre tæller arkitekten Bjarke Ingels, at slippe ud af suppedasen med skindet på næsen.

Ifølge virksomhedens seneste regnskab beskæftiger selskabet sig ikke længere med fast ejendom, men er nu udelukkende et musikproduktionsselskab.

Samtidig har virksomheden skiftet navn fra Helgolandsgade 6 ApS til Nexus Music Productions ApS, og ifølge ledelsesberetningen er der eftergivet gæld for 2,7 mio. kr. selskabet.

Salget af Niks lejlighed er lagt i hænderne på ejendomsmæglerkæden Nybolig, der blandt andet fremhæver boligens store altaner, terrasser og ikke mindst en dejlig  tagterrasse med “fantastisk udsigt.”

Lejligheden breder sig ud over 133 kvadratmeter og ligger på første sal.

Se Niks lejlighed her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *