Finn Nørbygaard solgte villaen til sin kone for 8,5 mio. kr. i 2010. Foto: Niels Ahlmann Olesen

Køb Finn Nørbygaards hjem for 11,5 mio. kr.

Fire et halvt år efter, Finn Nørbygaard overdrog ejerskabet af sin pragtvilla til hustruen Hanne, er huset røget på markedet igen.

I 2010 overtog Hanne Nørbygaard parrets luksusvilla i københavner-forstaden Holte, som del af en aftale med Danske Bank.

Finn Nørbygaard skyldte på daværende tidspunkt over 40 mio. kr. til banken, efter det Stein Bagger-fremkaldte kollaps af IT Factory, som han ejede en stor portion aktier i, og en som en del af aftalen med storkreditoren overdrog han det 231 kvadratmeter store hus til sin kone for 8,5 mio. kr.

Det var knap fire millioner kroner mindre, end hvad han selv gav for huset fem år tidligere, men nu er boligmarkedet i fremgang i hovedstadsområdet, og det kan ses på udbudsprisen for villaen.

Boligen er sat til salg med et prisskilt på 11,5 mio. kr, og den heldige køber kan se frem til til en højt hævet villa med uhindret udsigt over Kirkeskoven, Attemosen og Søllerød Naturpark.

Ifølge Danbolig, der står for salget, byder villaen blandt på syv værelser i tre plan, trappetårn med glasfacade, indkørsel med elbetjent låge, vinkælder og en knap 1.500 kvadratmeter stor have.

Se Finn Nørbygaards pragtvilla her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *