Christina Roslyng har ingen grund til at være ked af det. Lejlighedspriserne i Viborg er steget, siden sidst hun forsøgte at sælge sin bolig.

Christina Roslyng hæver prisen på sin bolig

Mens gemalen Lars Christiansen for nyligt satte prisen ned på sin villa i Kolding, er Christina Roslyng gået den anden vej.

Den tidligere håndboldspiller droppede i 2012 at sælge sin lejlighed i Viborg efter at have forsøgt i over to år, men nu er boligen kommer på markedet igen med en ny og mere optimistisk udbudspris.

Da lejligheden røg af markedet i november 2012, lød prisforslaget på 795.000 kr., mens den nye pris er sat til 995.000 kr.

I samme periode er kvadratmeterpriserne på ejerlejligheder i Viborg Kommune steget med godt og vel otte procent, så optimismen er ikke helt skudt ved siden af.

Hun købte lejligheden, der ifølge mægleren er  en unik, praktisk og indflytningsklar 2-værelseslejlighed, i 1999 for 747.000 kroner.

Christina Roslyng vandt som aktiv håndboldspiller en stribe mesterskaber og opnåede 129 kampe for det danske kvindelandshold, hvor hun blandt andet var med til sikre Danmark OL-guld i Sydney. Hun har desuden optrådt som blikfang for L’Oreal og V6 og vundet ‘Vild Med Dans’ i 2006.

Se Christina Roslyngs lejlighed her

Lars Christiansens luksusvilla her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *