Michael Krohn-Dehli får et overskud på 300.000 kr. hvis hans bolig bliver solgt til udbudsprisen. Foto: Jens Nørgaard Larsen

Udsigt til kontant gevinst: Krohn-Dehli sælger sin villa

Meget tyder på, at fodboldspilleren Michael Krohn-Dehli får et forrygende indkomstår.

Kontrakten med Celta Vigo udløber til sommer, og med spil i mesterklasse og topklubber stående i kulissen står han i en gunstig position til at få hævet sin løn fra de nuværende fem millioner kroner.

Oven i hatten kan han score et større beløb skattefrit på boligmarkedet. Det kræver dog, at han får solgt sin villa i Hvidovre, der kom på markedet i sidste uge med et prisskilt på 3,7 millioner kroner.

Kan skrabe 300.000 kr.
Michael Krohn-Dehli købte villaen i barndomsbyen i 2009 for 3,4 millioner kroner, og da der ikke er tinglyst lån i ejendommen, kan han stikke det fulde beløb af salget i lommen. I bedste fald kan han altså hente et overskud på 300.000 kr. efter seks års ejerskab.

Ejendommen beskrives som “sød og charmerende” og byder blandt andet på 147 boligkvadratmeter fordelt på fire værelser og en grund på knap 800 kvadratmeter.

Bedre held end Agger
Michael Krohn-Dehli må håbe, at han har bedre held med at få solgt villaen end landholdskollegaen Daniel Agger, der i 2013 også gav sig i kast med ejendomsmarkedet i Hvidovre.

Aggers strandvejsvilla nåede at være til salg i 458 dage, inden huset blev solgt med et samlet prisnedslag på 900.000 kr.

Se Krohn-Dehlis Hvidovre-villa her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *