Rune Glifberg er blevet millionær på at stå på skateboard. Arkivfoto: Lars Møller

Så fedt bor dansk millionær-skater

Den danske skateboard-stjerne Rune Glifberg har tjent millioner på sin hobby i udlandet, og nu har han også udsigt til at tjene nogle håndører herhjemme.

Den 40-årige skater, der har haft stjernestatus i USA gennem to årtier, har sat sin københavnske ejerlejlighed til salg, og umiddelbart ser investeringen ud til at blive en god forretning.

Da Glifberg købte lejligheden i 2003, lød salgsprisen på 2,75 millioner kroner, men nu er lejligheden udbudt til 7,2 millioner kroner.

En kommende køber får blandt andet adgang til 209 boligkvadratmeter fordelt på fem rum, adgang til altan og få meter til indre bys kulturtilbud.

Blandt verdens bedste
Rune Glifberg er født i 1974 og begyndte at skate som 11-årig.

Talentet bragte ham senere til skateboard-sportens moderland, USA, hvor han gennem to årtier fik skabt sig et navn som en af verdens bedste skatere.

Rune Glifberg har blandt andet hentet to guldmedaljer i X-Games, ekstremsportens svar på OL, og har derudover været en fast karakter i det populære konsolspil “Tony Hawk’s”, navngivet efter verdens mest berømte skater gennem tiderne.

Derudover har han to verdensmesterskaber i bæltet.

Se Rune Glifbergs luksuslejlighed her: http://www.boliga.dk/bolig/1066626

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *