Prinsesse Elisabeth, der her ses til Dronning Margreths 75-års fødselsdag, er flyttet til Sorgenfri Slot. Foto: Thomas Lekfeldt

Kongelig rabat: Prinsesse Elisabeths hus solgt med kæmpe prisnedslag

Et par i midten af 30’erne fik et stort nedslag i prisen, da de i februar købte prinsesse Elisabeths villa i Holte nord for København.

Den 80-årige prinsesse, hvis officielle navn er Elisabeth Caroline-Mathilde Alexandrine Helena Olga Thyra Feodora Estrid Margarethe Désirée’, satte sit hus i det fashionable Dronninggårds-kvarter til salg i august 2013 for 13,9 millioner kroner, men den store interesse for villaen udmøntede sig ikke i et salg, og hun måtte i flere omgange sænke prisen for at trække købere til.

5,4 mio. kr. under prisen
Det seneste prisnedslag fandt sted i sommeren 2014, hvor udbudsprisen røg ned på 9,95 mio. kr., og da et par i februar i år endelig slog til, fik de forhandlet huset yderligere 1,5 mio. kr. ned i pris.

Salgprisen endte dermed på 8,5 millioner kroner, hvilket er 5,4 mio. kr. under den oprindelige udbudspris.

Det har dog stadig været en god forretning for prinsessen. Da hun købte huset i 1980, betalte hun 1.866.000 kr. I 2014-priser svarer det til 5,3 millioner kroner.

Stuk og sauna
Husets nye ejere kan blandt andet glæde sig over at have fået adgang til en sittinghall med kamin, to store stuer ensuite, stuklofter, balkon med udsigt til sø, gildestue og sauna og 288 boligkvadratmeter på strækningen mellem Vejlesø og Furesøen i det vestlige Holte.

Villaen ligger i dronninggårds-kvarteret, der gennem tiderne har været ramme om nogle af landets største bolighandler, heriblandt salget af Jill Andersens palæ i 2012, som den nu afdøde liebhavermægler Jan Fog fik solgt for 41,9 mio. kr.

Prinsesse Elisabeth, som er datter af arveprins Knud og arveprinsesse Caroline-Mathilde og er Dronning Margreths kusine, er flyttet til sit barndomshjem, Sorgenfri Slot.

Se den gamle annonce for prinsesse Elisabeths villa her

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *