Medina vil have 2,2 millioner kroner for sit sommerhus i Vejby. Foto: Jens Nørgaard Larsen

Medina sætter sit sommerhus til salg

Popdronningen Medina kommer formentlig ikke til at holde sommerferie i Vejby.

I sidste uge satte den 32-årige sangerinde sit sommerhus i den nordsjællandske ferieby til salg, og hvis huset bliver solgt til udbudsprisen, kan hun glæde sig over en pæn gevinst.

Huset, som hun købte sammen med sin ekskæreste, sangeren Christopher, i august 2013 er sat til salg for 2,2 millioner kroner, hvilket er godt og vel 900.000 kr. over købsprisen for to år siden.

Noget af forklaringen på prisstigningen skyldes ganske givet, at huset sidste år gennemgik en større renovering, så det ifølge mægleren nu fremstår både flot og indflytningsklart.

For de 2,2 millioner kroner kan en kommende køber se frem til et hvidmalet træsommerhus på 104 kvadratmeter, bl.a. med brændeovn, terrasse, to gæsteværelser og 350 meter til stranden.

Kan beholde gevinsten selv
En eventuel gevinst ved salget kan Medina beholde helt selv.

For otte måneder siden blev hun ene-ejer af sommerhuset efter at have købt sin ekskæreste ud for 677.000 kr.

Hvis det lykkes Medina at få solgt boligen, er hun for første gang i mange år helt uden investeringer i ejerboligmarkedet.

I april fik hun solgt sin lejlighed i Jægergårdsgade i Aarhus efter knap et år på markedet. Prisen endte på 1.840.000 kroner efter et prisnedslag på 158.000 kr.

Se Medinas sommerhus her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *