Brian Laudrups hus kostede oprindeligt 17,5 mio. kr. Foto: Niels Ahlmann Olesen

Pris-ping-pong: Laudrup-villa i nyt prisfald

Det er ikke kun boligejere i landets udkanter, der har svært ved at sælge deres huse.

Den tidligere fodboldstjerne Brian Laudrup, der bor i Skodsborg, et af landets mest fashionable områder, har igennem seks år forsøgt at komme af med sin villa på Strandvejen, men hidtil uden held, og nu justerer han prisen nedad igen.

Udbudsprisen er denne gang blevet reduceret fra 12,5 mio. kr. til 11,8 mio. kr. og lægger dermed nye alen til en efterhånden vild prishistorik.

Tre forskellige mæglere
Da han købte villaen i oktober 2007 betalte han 14 mio. kr. for den 180 kvadratmeter store villa, men da han to år senere satte huset til salg for 17,5 mio. kr., havde finanskrisen i mellemtiden knust boligmarkedet, og tre måneder senere måtte han sætte boligen 1,6 millioner kroner ned i pris.

Ingen købere dukkede op, og efter et år pillede han villaen af markedet.

De følgende år forsøgte han sig med tre forskellige mæglere, som både satte prisen op og ned, men uden den ønskede effekt.

100.000 har set annoncerne
Det er ikke fordi, interessen har manglet.

I de seks år, villaen har været udbudt, har næsten 100.000 Boliga-brugere klikket på de forskellige annoncer for huset, som ellers både kan byde på panoramaudsigt over Øresund, terrasse, master bedroom og en grund på over 2000 kvadratmeter.

Det er ikke først gang, Brian Laudrup har været gennem et broget salgsforløb.

Hans hus på Rungsted Strandvej, som han satte til salg i 2008 for 27 mio. kr., blev først solgt efter fem mæglerskift og fire prisnedsættelser og endte med at blive afsat for 16 mio. kr.

Brian Laudrup ernærer sig i dag som ambassadør for Unibet og fodboldekspert på 6’eren og Kanal 5.

Se Brian Laudrups strandvejsvilla her: http://www.boliga.dk/bolig/1059031

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *