Liam O'Connor og Christiane Schumburg-Müller annoncerede tidligere i år, at de skulle skilles. Arkivfoto: Søren Bidstrup

L.O.C. og Christiane sælger Hellerup-villaen

Kan du skaffe i omegnen af ni millioner kroner?

Så kan du blive ejer af Liam O’Connors og Christiane Schaumburg- Müllers luksusvilla i Hellerup nord for København.

Det celebre eks-par annoncerede i juni i år, at de skulle skilles, og nu er deres fælles hjem sat til salg for 6.00.000 kr. mere, end hvad de selv gav for huset i august 2013.

Bor på 404 kvadratmeter
Den 272 kvadratmeter store villa i Hellerup indeholder blandt andet fire stuer, fem værelser og en højloftet, rummelig underetage, der bringer det samlede antal kvadratmeter op på 404 .

Haven breder sig ud over 1.182 kvadratmeter, og mægleren reklamerer derudover med kort afstand til gode skoler, boldbaner, Øresund, lystbådehavn og Strandvejens udvalg af butikker og caféer.

Selvom 10 millioner kroner er en sjat for de fleste, er den gennemsnitlige kvadratmeterpris på huset – 36.700 kr. – faktisk 30 procent under gennemsnittet for udbudte villaer i Hellerup.

For stort, for dyrt
Den rige forstad lige nord for København var næppe Liam O’Connors yndlingsområde.

Det fremgik af en DR3-dokumentar om rapperen, der blev sendt i foråret, og hvor han blev citeret for at sige: “Nu er jeg 35 år og bor i et alt for stort hus i et alt for dyrt område”.

Se Liam O’Connors og Christiane Schaumburgs villa

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *