Medina sænker prisen på sit sommerhus med 200.000 kr. Foto: Inge Lynggaard Hansen

Medina sænker prisen på sommerhuset

Trods massiv interesse for Medinas sommerhus i nordsjællandske Vejby har ingen været interesseret i at betale udbudsprisen.

Det tager popdronningen nu konsekvensen af.

Prisen på det 104 kvadratmeter store sommerhus, som hun tidligere ejede i fællesskab med ekskæresten Christopher, er sat 200.000 kr. ned, så det nu koster knap to millioner kroner at købe ejendommen.

For pengene får en kommende køber adgang til et hvidmalet træsommerhus med brændeovn, terrasse og to gæsteværelser, og stranden ligger blot 300 meter væk.

Selv med et prisnedslag på 200.000 kr., er der stadig udsigt til en pæn gevinst, hvis Medina får solgt huset til udbudsprisen.

Da hun købte boligen i 2013, betalte hun blot 1,3 mio. kr. for herligheden.

Fik lille plus
Medina fik tidligere i år solgt sin lejlighed i Jægergårdsgade i Aarhus.

Efter et års ventetid slog en køber til og erhvervede sig den 67 kvadratmeter store bolig i det centrale Aarhus for 1.840.000 kroner, hvilket – i forhold til købsprisen – gav et lille plus på 42.000 kr.

Medina har boet et væld af forskellige steder gennem de seneste år, blandt andet på Havneholmen på Vesterbro, i rigmanden Christian Kjærs lystgård i Nordsjælland og i en penthouselejlighed på Halmtorvet på Vesterbro.

I øjebliket bor hun på Islands Brygge.

Se Medinas sommerhus her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *