Michael Maze forsøger endnu engang at sælge huset i Bagsværd. Foto: Bax Lindhardt

Michael Maze hæver prisen på sin luksusejendom

Bordtennisspilleren Michael Maze måtte opgive at sælge sin villa i Bagsværd i foråret 2014, men optimismen har han beholdt.

Den 34-årige sportsstjerne har nemlig valgt at forsøge sig igen, og trods det manglende salg sidste gang, har han – noget usædvanligt – valgt at hæve prisen på ejendommen.

Da huset røg af markedet i maj 2014, lød udbudsprisen således på 6.750.000 kr., men nu har han skiftet ejendomsmægler og valgt at lægge en kvart million kr. oven i prisen, så potentielle købere skal af med 6.995.000 kr.

En million i overskud
Den 232 kvadratmeter store villa byder blandt andet på syv værelser, en grund på 934 kvadratmeter, en kælder på 67 kvadratmeter og en balkon med udsigt over Bagsværd Sø.

Skulle det lykkes Maze at få solgt boligen til udbudsprisen, er der råd til et livslangt forbrug af markedets ypperste bordtennisbolde.

Da han købte villaen i 2007, gav han 6.045.000 kr. for herligheden, og der er således udsigt til knap en million kroner i overskud.

Gulddreng
Michael Maze har opnået en lang række imponerende internationale resultater i sin karriere, heriblandt EM-guld i single i 2009 og EM-guld for hold i 2005.

Derudover har han deltaget i OL fire gange, og han hentede en bronzemedalje hjem ved legene i 2004 med makkeren Finn Tugwell.

Det er tidligere blevet vurderet, at Michael Maze via sponsorindtægter løn, præmiepenge og bonusordninger tjener et sted mellem tre og fire mio. kr. om året.

Se Michaels Mazes villa her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *