Lise Rønne og Mikkel Lucas Overby vil have 9,5 mio. kr. for deres Østerbro-hus. Foto: Martin Sylvest/Scanpix

Million-gevinst i sigte: Lise Rønne har sat sit Østerbro-hus til salg

Danmarks værtinde-darling nr. ét Lise Rønne har sat sit og gemalens, Mikkel Lucas Overbys, rækkehus på Østerbro i København til salg.

Prisen er 9,5 millioner kr., og lykkes det den tidligere Eurovision Song Contest-, X Factor-, Boogie-, Rundfunk- og nuværende Aftenshowet-værtinde og DR-redaktør at få solgt det 130 kvadratmeter store rækkehus til prisen, kan parret pynte saldoen en hel del.

De to købte nemlig boligen for 5.025.000 kr., og det vil altså sige, at gevinsten ved et salg til udbudsprisen er 4.475.000 kr., når man ikke regner udgifter til forbedringer og et eventuelt lån med.

Rækkehuset ligger mellem Trianglen og Brumleby på Østerbro på den attraktive Olufsvej, hvor husene, der både har have og kælder, sjældent går for små beløb.

Familiehus på Østerbro

Lise Rønne, som bliver 38 til november, blev op gennem 90’erne et mere og mere kendt ansigt blandt danskerne, først som vært på diverse ungdomsprogrammer og sidenhen på mere folkekære udsendelser som X Factor og det internationale Melodi Grand Prix, der blev afholdt i København i 2014.

Sammen med Mikkel Lucas Overby har Lise Rønne og parrets søn boet på adressen siden 2011. Sidenhen er der kommet en beboer mere til – da familien i 2012 blev forøget med en lille pige.

Huset fordeler sig på fire etager, stuen, første og anden sal, hvor der i alt er seks værelser, køkken-alrum og et badeværelse med karbad.

Under huset er der en kælder på 46 kvadratmeter, der i dag bruges til opbevaring og som vaskerum. Og i den tilhørende have er der træterrasse, græsplæne og et lille legehus.

Se rækkehuset her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *