Anja Andersen købte sin villa i 2006. Foto: Jan Christensen/FrontzoneSport

Anja Andersen sætter villaen til salg – igen, igen

Det er desværre ikke altid, tingene lykkes i første forsøg. Det må selv en vindende stjernespiller som Anja Andersen erkende.

Den tidligere håndspiller og -træner har netop sat sin Odense-villa til salg, men det er ikke første gang, hun skal have boligen klar til fremvisninger for potentielle købere.

Hun har flere gange tidligere forsøgt at sælge boligen i den attraktive bydel Hunderup, men indtil videre uden held. Nu er den dog tilbage på markedet til 5.650.000 kr.

Masser af plads

Det er ellers ikke, fordi en potentiel køber vil komme til at mangle hverken plads eller moderne faciliteter.

Hjertet i den 203 kvadratmeter villa er nemlig et stort køkkenalrum, skriver mægleren i salgsteksten.

Derudover er der loungestue, otte værelser, flere badeværelser, bryggers og sågar et motionsrum, der er indrettet i et udhus, og som derfor ikke tæller med i de 203 kvadratmeter.

Det gør den 67 kvadratmeter store dobbeltgarage heller ikke, og der vil man så kunne parkere sin bil, når man når frem til huset efter først af have passeret to elektriske porte og er kørt op gennem indkørslen.

Fjerde forsøg

Anja Andersen købte selv villaen tilbage i 2006. Boliglykken varede knap fem år, og i sommeren 2011 forsøgte hun første gang at sælge villaen. Den gang for 6.200.000 kroner.

Siden da har den været til salg to gange yderligere. Senest fra april sidste år til februar, hvor den var udbudt til samme pris som i dag.

Se Anja Andersens villa her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *