Foto: Claus Borg & Partner / Sarah Christine Nørgaard, Scanpix

Lars Brygmann har solgt sin liebhaver-villa i Charlottenlund

Skuespilleren bag de evige ordentlig-Per-politimænd fra DRs Rejseholdet og TV2s Dicte, Lars Brygmann, har solgt sit og eks-konen, Katrine Brygmann Salomons, hus i Skovshoved nord for København.
Villaen blev udbudt til salg i midten af juni, og allerede i slutningen af juli kunne de to fraskilte ejere ånde lettede op og pakke de sidste flyttekasser.
 
Det tog nemlig bare 43 dage at få solgt den 147 kvadratmeter store villa i den københavnske forstad.
 
Overfor flere andre medier har Lars Brygmann tidligere meddelt, at han ville blive boende i huset, som han og Katrine Brygmann Salomon købte sammen for 5,9 millioner kr. i 2005.
 
Mens hun flyttede til en lejlighed på Østerbro i København efter bruddet, som de to offentliggjorde i efteråret 2015.
 
Nyistandsat liebhaveri 
Salget af huset er endnu ikke tinglyst, men overfor Boliga bekræfter ejendomsmægler Søren Heilesen fra Claus Borg & Partner, der stod bag salget, handlen.
Han har dog ikke yderligere kommentarer. 
 
Huset, der ifølge salgsopstillingen har gennemgået en omfattende renovering i løbet af de seneste år, blev udbudt til 9.000.000 kr., og der er da også tale om ægte liebhaveri.
 
Villaen ligger nær Charlottenlund Travbane i postnummerets mest nordøstlige område, Skovshoved.
 
I hele husets længe er der en stor træterrasse, som man har adgang til fra stuens store glaspartier, og når vejret ikke lige viser sig fra sin bedste side, kan de nye ejere få varmen ved 60’er villaens pejs.
 
Lars Brygmann er for øjeblikket aktuel i TV-serien Dicte, hvor han stadig spøger i den opklarende krimi-journalist Dictes baghoved.
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *