Foto: Scanpix/Danbolig Charlottenlund

Fitnessdronning sætter villaen til salg for 9.999.999 kr.

Foredragsholder, fitnessguru, sundhedsekspert og politiker. Charlotte Næss-Schmidt, også kendt som Charlotte Bircow, har været en driftig kvinde, og nu springer hun også ud som hussælger.

Hendes villa i Charlottenlund er nemlig blevet udbudt til salg, og en køber vil kunne flytte ind i en bolig på 213 kvadratmeter med en ugenert have, der ifølge salgsteksten har “sol fra solopgang til solnedgang”.

Selve boligen er bygget i 1912, og Charlotte Næss-Schmidt købte den i 2002 for 3.600.000 kr. Over årene har hun renoveret boligen, og prisen er da også skudt i vejret over de seneste 14 år. Hun har nemlig udbudt sit hus til 9.999.999 kr. – eller præcis en krone under de 10 millioner.

Huset byder på en hall, tre stuer en suite og et køkken-alrum. På førstesalen er der tre værelser og et stort badeværelse. Boligen fremstår i følge mægleren lys og med detaljer som store vinduer, stuk og parketgulve.

Entreprenant kvinde

Med sloganet “balder af stål” slog Charlotte Næss-Schmidt i gennem som fitnessdronning i 80’erne, og hun har for nylig lanceret en cremeserie specielt til folk, der dyrker sport.

Der har dog været ligeså meget energi i hende, som hun forbrænder gennem sin aktive livsstil. For ikke alene har hun utallige videoer og bøger bag sig. Hun var en af Liberal Alliances kandidater til det seneste folketingsvalg, og så er hun ambassadør for Hjerteforeningen og Kræftens Bekæmpelse.

Hun har desuden skrevet bogen ”Kræft æde mig nej”, der handler om hendes eget kræftforløb, ligesom hun holder en foredrag om emnet. Nå ja, og så gennemførte hun en ironman for at undersøge, om kroppen kunne komme sig oven på sygdomsforløbet.

Her kan du se meget mere af Charlotte Næss-Schmidts villa i Charlottenlund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *