Der er havudsigt fra sommerhuset. Foto: Ivan Eltoft Nielsen

Bladdronning skruer på luksus-sommerhusets pris

Et lyst og moderne sommerhus på privat strandgrund i Rågeleje. Bladdronningen Susanne Aller satte i april en sand feriedrøm af en fritidsbolig til salg, og efter mere end et halvt år på markedet, justerer hun nu på prisen.

Det kræver dog stadig en fyldt bankbog at blive den næste glade feriegæst i huset. For selvom prisen er sænket med 2,1 mio. kr., koster den 316 kvadratmeter store bolig stadig 19.900.000 kr.

For det beløb vil du få dig en villa, der er opført i 2003 på et fundament af det oprindelige hus med flere soveværelser og et køkken i åben forbindelse med stuen.

Stridigheder og milliongevinst

Susanne Aller købte selv huset for mere end tyve år siden; nemlig i 2003. Dengang måtte hun betale 2.600.000 kr. for huset, som hun så siden har totalrenoveret.

Og netop byggeriet var baggrunden for en byggestrid mellem bladdronningen og kommunen. Sagen nåede helt til Højesteret, hvor det i 2008 blev stadfæstet, at det ulovlige byggeri skulle fjernes fra grunden. Huset blev siden hen gjort lovligt efter en ombygning.

Fjerdedyreste

Selvom huset er dyrt, er det ikke landets dyreste. Kystvej i Hornbæk gør rent bord, når det kommer til top tre over høje priser. De tre dyrest udbudte sommerhuse koster således 23 mio., 27 mio. og 29. mio kroner.

Årets hidtil dyreste sommerhushandel fandt sted i Rungsted, hvor et en 286 kvadratmeter stor ejendom blev handlet for 21,5 mio. kr. i januar.

Her kan du se Allers luksuriøse sommerhus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *