Foto: Ivan Eltoft Nielsen / Jacob Nielsen, Scanpix.dk

Million-handel: Brian Laudrup har solgt sin Nordsjælland-villa

Næppe var slatterne vasket af gulvet, tømmermændene sovet ud og de sidste guirlander taget ned, før Brian Laudrup og fruen Mette endnu en gang kunne springe champagne-propperne og fyre konfettikanonerne af.

2. januar blev parrets strandvejspalæ i Skodsborg nord for København nemlig taget af markedet med en ny ejer på skødet.

Det bekræfter ejendomsmægler Ivan Eltoft Nielsen fra mæglerkæden af samme navn, der har stået for salget af det 156 kvadratmeter store hus, over for Boliga.

Han har dog ikke yderligere kommentarer til handlen, der tog godt 200 dage.

Derfor er den endelige pris, som lillebror Laudrup og fruen har fået for deres liebhaver-villa, også fortsat ukendt, indtil tinglysningen af handlen ligger klar.

Senest var huset, der ligger på en grund ud til Øresund, dog udbudt til 11,8 millioner kr., hvilket er noget mindre end parret selv gav for villaen, da de købte den i 2007.
Den gang var prisen 14 millioner kr.

Ventet på den rette køber

Det er ikke første gang, at Brian Laudrup forsøger at sælge villaen, der sidst var udbudt til salg for samme pris i oktober 2015, ejendommen har nemlig været af og på markedet i kortere og længere perioder og gennem forskellige mæglere i flere år.

Men da den tidligere landsholdspiller i sommer atter satte ejendommen på markedet, var det med ro i maven.

– Vi har mærket, at interessen har været der, og vi har også fået bud, men der har bare ikke været den rigtige køber endnu. Den pris, det stod til, og den pris, folk bød, var ikke helt sammenlignelige.

– Tingene skal hænge sammen. Vi har købt til en vis pris og har også sat det i stand, så vi tager det stille og roligt. Og det er jo heller ikke sådan, at man ikke kan holde ud at bo her, sagde Brian Laudrup til Boliga tilbage i juni.

Flytter som ‘mange andre forældre’ 

I tiden som husejere på Skodsborg Strandvej har Mette og Brian Laudrup totalistandsat villaen bl.a. med nye badeværelser og et nyt køkken.

Derudover er huset også forsynet med en lys opholdsstue med pejs, to soveværelser, en glas-udestue og et seperat anneks med bad og walk-in closet. Dertil kommer en træterrasse med panoramaudsigt over Øresund.

Men selvom det måske lyder som en drøm for mange, var det dog ikke Øresunds-villaen, ægteparret skulle blive gamle i.

Tilbage i juni forklarede Brian Laudrup nemlig til Boliga, at de ikke får brugt den overskydende plads, der er kommet, efter parrets børn er flyttet.

– Vi er i samme situation som så mange andre forældre. Når ens unger flyver fra reden, så står man pludselig med noget plads, man ikke længere får brugt. Og så kunne vi godt tænke os noget mindre, som ikke kræver det samme. Jeg bruger også meget tid i udlandet med tv og arbejde, så de grunde gør, at vi skal videre.

Se de flotte billeder af Brian Laudrups nu tidligere villa her 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *