Foto: Martin Sylvest, Scanpix/Claus Borg & Partner

Farvel til Frederiksberg: Matador-par har solgt millionvillaen

Fra Gitte Graa og Jørgen Varnæs i Matador til fru Junkersen i Den kroniske uskyld og Poul Bremer i Forbrydelsen.

Ægteparret Wold og Mejding har optrådt på både de store og små skærme så langt tilbage, som mange af os husker.

Og for den kvindelige part, Susse Wold, har adressen i de mange år heddet Stægers Alle på Frederiksberg. Men den tid er nu ovre. Ægteparret har nemlig fået solgt deres liebhaver-villa, som Susse Wold købte tilbage i 1966 for blot 335.000 kroner.

Hos ejendomsmægleren Claus Borg & Partner, der overtog salget undervejs i forløbet, er der nu sat en “solgt” henover ejendommen.

Hvad prisen endte på, er endnu uvist, da handlen ikke er tinglyst, men at den ligger et pænt stykke over den pris Susse Wold selv gav tilbage i 60’erne, hersker der næppe tvivl om.

Villaens seneste udbudspris lød nemlig på 11.985.000 kroner.

Palævilla

For det beløb kan den nye køber glæde sig til at overtage en klassisk villa med hvidpudsede facader, sprossede vinduer og sort tegltag.

Inden døre er der både opholdsstuer en suite, spisetue med udgang til en havestue og en førstesal med flere værelser – og så med en beliggenhed på det eksklusive Frederiksberg.

Og når det kommer til boligmarkedet, er centralt i hovedstaden også lig høje priser. Det gør sig også gældende for 2000 Frederiksberg.

Sidste år var postnummeret det næstdyreste i landet at købe en villa – kun overgået af københavnerbydelen Østerbro, mens de nordsjællandske postnumre fulgte lige efter den konservative kommunes villaområder.

Her kan du se billeder af Susse Wolds og Bent Mejdings solgte villa

Her kan du se, hvor dyre villaerne er i de forskellige byer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *