Foto: Claus Borg & Partner

Så meget tjente folkekært matador-par på villaen

Priserne på det københavnske boligmarked er steget voldsomt de senere år, og det har gjort mange hussælgerne til boligmillionærer.

En af dem er den folkekære skuespillerinde Susse Wold, der i slutningen af marts solgte sin Frederiksberg-villa.

Salgsprisen endte ifølge tinglysningen nemlig på 11,5 mio. kroner. En del mere end de 335.000 kroner hun selv gav for villaen tilbage i 1966. Selvom man medregner de 275.000 kroner, hun i 1974 yderligere betalte for at blive eneejer af villaen. De seneste mange år har Susse Wold delt bopæl med sin ægtemand, skuespiller Bent Mejding.

Salgsprisen afslører også, at Matador og Den Kroniske Uskyld-stjernen har accepteret et afslag på lidt under en halv million.

Den seneste udbudspris var nemlig på 11.985.000 kr.

Flere værelser

Frederiksberg-villaen byder på i alt otte værelser inklusiv tre store stuer og en udestue. Derudover er husets tidligere garage ombygget til privat fitnesslokale. Selve villaen er klassisk med hvidpudsede facader, sprossede vinduer og sort tegltag.

Og når det kommer til boligmarkedet, var det på Frederiksberg, at man sidste år fandt landets næsthøjeste villapriser. Det var kun københavnerbydelen Østerbro, der var dyrere, mens de nordsjællandske postnumre fulgte lige efter.

Her kan du se, hvor flot ægteparret boede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *