Foto: Bax Lindhardt/danbolig Christian Winther

Vild pris: Lars Hjortshøj og Bilsbo sætter vandkantsvillaen til salg

Lars Hjortshøj og Tina Bilsbo. To af landets kære mediedarlings, der ofte underholder i din stue, når du tænder for fjernsynet. Og nu har du mulighed for at skifte din dagligstue ud med deres.

Ægteparret har nemlig sat millionvillaen i Farum i Nordsjælland til salg.

Så er din boligdrøm en arkitekttegnet villa direkte ud til Furesøen, kan du godt spidse ører – eller rettere blyanten til at skrive under på købsaftalen.

Prisen lyder på 9.995.000 kroner, og for de penge får du ikke kun mulighed for at se på Furesøen, men også 216 kvadratmeter bolig at boltre dig på.

Der er også rigeligt med liebhaverdetaljer for den kræsne køber. Ifølge salgsteksten vil madlavningen fremover foregå i “Rolls Roycemodellen i form af et raffineret Multiform køkken, som er særligt tilpasset det skønne spisekøkken og næsten er som en kommandobro på et skib”, som mægleren skriver.

Plads til børnene

Udover det store køkken-alrum, er der en stor stue, et forældresoveværelse, tre børneværelser og flere terrasser.

Ejendommen er renoveret, og af andre boligfeatures kan nævnes en atriumgårdhave, panoramavinduer og et stort alrum i kælderen, der kan bruges til “lege- spille- eller teenagerum”.

Lars Hjortshøj er standupkomiker, skuespiller, tv- og radiovært – og så er han gift med Tina Bilsbo, der er tv-vært og forfatter.

Se villaen her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *