Foto: Nikolai Linares, Scanpix.dk

Så meget scorede Nystrøm og Rasted på sommerhus-salg

Man kan nå mange ting på et par uger; få catchet op med alle vennerne, gå til møde i ungernes respektive institutioner, planlægge, tage tilløb, overspringshandle og rent faktisk udføre hovedrengøringen – og så kan man, som Lene Nystrøm og Søren Rasted lige har gjort, få solgt sommerhuset.

I hvert fald gik der ikke meget mere end to uger på det officielle boligmarked, før de to Aqua-medlemmer kunne fjerne til salg-skiltet foran sommerhuset i Tisvildeleje på Sjællands nordkyst.

Dertil kommer et afslag på 175.000 kr.

De nye ejere har nemlig fået sommerhuset for 3,3 millioner kr. Det afslører tinglysningen af sommerhusets skøde, der netop er gået igennem.

Attraktivt ferieområde

Parret, der tidligere på året meddelte offentligheden, at de var gået hvert til sit, købte selv ejendommen i den trendy kystby tilbage i 2006, og dermed har de kunnet spendere adskillige sæsoner i et af Danmarks mest attraktive sommerhusområder.

I løbet af de senere år er Tisvilde – som byen ofte bare kaldes – vokset med blandt andet egen musikfestival ‘Musik i Lejet’ og pop up-shops.

Sidste år lykkedes det sågar også byen at få vippet en af liebhavernes andre foretrukne ferie-retræter Hornbæk af toppinden med landets højeste pris på sommerhuskvadratmeterne.

Villaen kan også købes

Var du så småt ved at finde fanplakaterne frem fra gemmerne og smide skiven med Aquarium på anlægget i håbet om at købe det legendariske bands adresse, så er muligheden ikke helt passé.

Den er bare en anelse dyrere.

For vil du erhverve de to musikeres gigantiske liebhaver-palæ ved Blovstrød i Nordsjælland, der kom på markedet i sidste uge, er det 35 millioner kr., der skal findes.

Til gengæld får man så også den fulde råderet over det 420 kvadratmeter store hjem med to tårne, teenage-afdeling med egen indgang, tv-stue med pejs og tennisbane i haven – hvor der iøvrigt også er plads til hestehold.

Se flere billeder af Nystrøm og Rasteds luksus-villa her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *