Foto: Les Kaner, Scanpix/Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen

Pynter de kendte: Kendt smykkedesigner sætter designer-hjemmet til salg

God smag lader sig ikke begrænse.

Så hvis ens evner med guld og ædelsten skaber resultater, der ikke alene bliver båret på fingrene, håndleddene og om halsen på stilfulde kvinder, men også bliver udstillet på museer og gallerier, så bliver hjemmet indrettet med stilsikker hånd.

Og et sådant finder man i Lyngby nord for København, hvor smykkedesigneren Josephine Bergsøe sammen med sin kæreste, industriel designer Troels Seidenfaden, netop har sat villaen til salg.

Prisen for den blåpudsede ejendom på 278 kvadratmeter er 13.500.000 kroner.

For det beløb vil du, når flyttekasserne er pakket ud, fremover kunne snitte dine porrer og dampe dine muslinger i et køkken, der har mere end fire meter til loftet. Skal der vin til hovedretten, kan den hentes op fra vinkælderen, der har plads til mange kasser med ens foretrukne drue.

Der er også plads til hele familien i huset, der har to længer. I den ene af dem er der blandt andet fem værelser, mens den anden – udover et soveværelse – har et walk-in-closet. Begge afdelinger har selvfølgelig også badeværelser, og de er ifølge salgsopstillingen indrettet som “små smykkeskrin”.

Se villaen her

Meryl Streep og Susanne Bier

Josephine Bergsøe og Troels Seidenfaden købte selv villaen tilbage i 2012 for 5.050.000 kroner. Prishoppet fra dengang skyldes dog næppe alene de højere priser på boligmarkedet. For året efter erhvervelsen af villaen blev den gennem-renoveret af parret.

Bevæger man sig ud på den anden side af de blå ydermure, vil man kunne dase på en træterrasse, der har både en dam og højbede.

Fortsætter man ud på grunden, vil man komme ned til et orangeri, hvor der er pejs og udsigt til skoven.

Josephine Bergsøe er guldsmed og driver et smykkefirma i eget navn fra en af pavillonerne i Kongens Have. Hendes smykker har blandt andre været båret af Meryl Streep og Susanne Bier.

Sammen med sin søster udgav hun i 2011 bogen “Tabuknuseren”, der – som titlen antyder – handler om at nedbryde de tabuer, søstrene oplevede i kølvandet på deres brystkræftdiagnoser. I 2012 modtog søstrene Feminas Kvindepris for at “ændre opfattelsen af, hvordan man er brystkræftpatient”.

Se villaen her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *