Foto: Estate Brønshøj / Martin Sylvest, Scanpix

Kender du typen, der bor i Brønshøj? Kendt TV-vært sælger villaen

Men Anne, hvem bosætter sig egentlig her i Brønshøj?” eller ”hvad siger du Hella, skal de sælge huset?

Har du fulgt bare lidt med i DR-programmet ’Kender du typen’ – eller haft radioen tændt lørdag morgen i løbet af de seneste 14 år – kan du sikkert snildt høre Mads Steffensens varme ryst udtale både den ene og den anden sætning for dig.

Og svarene behøver vi ikke Monopolets hjælp til.

I denne uge kom Mads Steffensens og fruen Marianne Steffensens 120 kvadratmeter store villa i Brønshøj nemlig til salg for lige knap 4,2 millioner kr.

Dermed bliver der sandsynligvis snart sat et punktum for parrets tid på matriklen, som de købte tilbage i vinteren 2013.

Gammel butik, stor have

Huset har halvandet plan og har tidligere fungeret som en købmandsbutik. I dag er der derimod tale om en moderne familievilla, der bl.a. byder på flere værelser, et rummeligt køkken-alrum og en stue med brændeovn.

Udendørs findes der, hvad mægleren Estate Brønshøj, der har huset til salg, kalder en ”lækker stor grund med parkfornemmelse”. Dertil kommer bl.a. en stor træterrasse og en fodboldbane.

Mads Steffensen, der i mange år har været fast mand på flere af DR’s succes-programmer, sagde ifølge flere medier op i den store medie-koncern tidligere på året, men vil dog fremover fortsætte med at lave de programmer, vi kender ham fra, som freelancer.

Se flere billeder af ejendommen her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *