Foto: Nils Meilvang, Scanpix

Nu kan du købe Bjarne Riis’ Vejle-villa med million-rabat

En af Danmarks absolut største sportsnavne gennem tiderne Bjarne Riis har netop sat sin pragtvilla i Vejle til salg.

Og selvom om skridtet, fra flyttetanker til at der står et mægler-skilt plantet i forhaven, for langt de fleste er stort, er processen ikke helt ny for den legendariske cykelrytter.

Huset har nemlig været on and off til salg siden julen 2006, hvor villaen ramte markedet med en pris på hele 22 millioner kr.

Siden er prisen justeret ned til 17 millioner kr. Og da huset i dag atter er kommet på bolig-hjemmesidernes lister, er det med en pris på 15 millioner kr.

Rundt og stort

Om det er de utallige runder rundt på Champs-Élysées, eller måske bare et godt pumpet cykelhjul, som Riis og hans arkitekter har haft i tankerne, da de i 2002 opførte huset, vides ikke. Men huset er – ganske unikt – bygget i en buet form og har udsigt over de naturskønne omgivelser på kanten af Vejle Fjord.

Til ejendommen hører også en stor grund, som den landsdækkende mæglerkæde Lilienhoff, der har ejendommen til salg, i deres salgsopstilling beskriver som en “parklignende have med egen skov”.

Indendøre får nye ejere et over 300 kvadratmeter stort hus, der fordeler sig på fire forskudte plan. Og hvor der foruden alle de gængse fornødenheder også er walk-in-closet, badeværelse med spa og – for connoisseuren – en stor vinkælder at fornøje sig i.

Ørnen fra Herning

Riis har siden 80’erne gjort karriere på to hjul, hvor nok særligt hans præstation i ’96 og det tilhørende efterspil huskes af mange cykelfans.

Den i dag 53-årige cykelrytter har også siden, han selv steg ned af sadlen, været nær sporten blandt andet som holdtræner i Tinkoff-regi.

Se huset her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *