Foto: Niels Ahlmann Olesen, Scanpix // Claus Borg & Partner

Dansk verdensstjerne sætter sit 30 mio.-hjem til salg

Verdensstjerne. Prisvinder. Boligsælger.

Violinisten Nikolaj Znaider er en af de største musikalske stjerner, der er fløjet fra sin danske rede ud i verden – og har erobret den med bue og violin. Og er pengepungen polstret, er der nu mulighed for at overtage hans stuer, hans terrasse og hans havudsigt.

Prisvinderen har nemlig sat sit hvidpudsede palæ i Hellerup til salg, og for at kunne indrette de 241 kvadratmeter plus kælder og tagetage, skal man finde millionerne frem. Huset er nemlig blevet udbudt til salg for 29.800.000 kroner.

Det er da heller ikke på en hvilken som helst version af Sommervej, Lærkevej eller Nørregade, man vil kunne invitere gæster over til drinks og dans.

Huset ligger nemlig på den rigtige side af Strandvejen: Richelieus Alle – hvor man finder boligen – bliver beskrevet som en “af de smukkeste og mest eftertragtede sundveje mellem Øresund og Strandvejen,” af liebhavermægleren Claus Borg & Partner, der står for salget. Samme mægler, der i sommer solgte naboens hus på 35 dage.

Om Nikolaj Znaider vil få en ligeså kort periode med titlen “hussælger”, må tiden vise, men hvis pengene er på plads, er der rige muligheder for, at bolig-hjertet kan begynde at banke lidt hurtigere hos de potentielle købere.

Ankomstplads og altan

Huset fra 1914 har nemlig herreværelse, opholdsstue med både brændeovn og karnap samt en havestue med trappe til et orangerie.

Ligesom man kan nyde synet af sin liebhaverejendom fra flere terrasser, ankomstpladsen eller i den grønne have. Skal det være til lyden af klassisk musik, vil man nok også kunne sende en kærlig tanke til husets tidligere beboer.

Nikolaj Znaider regnes nemlig for at være en af verdens bedste violinister, og han vandt allerede som 16-årig den prestigefyldte pris Den Internationale Carl Nielsen Violinkonkurrence. Siden er det ikke alene blevet til flere priser og et Ridderkors – han har ved siden af violinspillet en karriere som dirigent.

Se Nikolaj Znaiders villa her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *