Foto: Ivan Eltoft Nielsen

Kongen af de danske køkkener sætter luksusvillaen til salg

Sæt kikærterne i blød til i morgen, hak grønkålen fint og få sat gang i din kombucha.

Hvis der er en iværksætter, der har fundet vej til danskernes aftensmåltider, er det manden bag Aarstiderne, Søren Ejlersen. Og nu er der mulighed for at snitte sine gulerødder på køkkenbordet i det hus, hvor kongen af fermentering, grøntsager og genbrugelige kasser har haft hjemmebase de senere år.

Søren Ejlersen og fruen har nemlig sat deres nordsjællandske hjem til salg, så en ny ejer vil kunne få sit navn på skødet til ægteparrets arkitekttegnede funkisvilla.

Men for at kunne svinge kobbergryderne i samme køkken-alrum som kokken, skal man have den store tegnebog frem. Prisen for de 180 kvadratmeter i tre plan er 10,8 millioner kroner, men så vil man også kunne residere i et hjem, der ifølge mægleren Ivan Eltoft Nielsen har en “særligt levende atmosfære”.

Den atmosfære spreder sig over tre plan med alt fra hall, til en stue med ildsted og flere værelser.

Se grøntsagskongens hus her

Kogebøger og måltidskasser

Samtidig er boligen indrettet med tapet og farver. Noget, der giver huset dets “egen sjæl og karakter”. Det samme man ofte finder i unge mennesker mellem 13 og 19 år – og som i villaen her vil kunne residere i en decideret teenage-afdeling – som dog også kan bruges som atelier.

I husets have finder man blandt andet en terrasse i bornholmsk granit, flere hyggekroge og højbede.

Søren Ejlersen er den ene af de to grundlæggere bag firmaet Aarstiderne, der leverer grøntsags-, frugt- og hele måltidskasser. Han har desuden skrevet flere kogebøger, og så holder han foredrag om økologi, mad og iværksætteri.

Se grøntsagskongens hus her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *