Foto: K & CO Bolig / Asger Ladefoged, Scanpix.dk

App-millionær og Vild Med Dans-fruen dropper prisen

Efter blot tre måneder på markedet har en af Danmarks helt store iværksættere Jakob Nordenhof Jønck, der blandt andet står bag motions-appen Endomondo, valgt at sænke prisen på sit luksushus.

Villaen, der ligger i liebhaverhovedstaden Charlottenlund lige nord for København, er 246 kvadratmeter stor og blev oprindeligt udbudt til salg for 13.975.000 kroner. Men løber du hurtigt nok, kan huset lige nu erhverves 385.000 kroner billigere – nemlig for 13.590.000 kr.

For det beløb får man her en arkitekttegnet funkisvilla på en adresse, som K & CO Bolig, der har huset til salg, beskriver som “meget efterspurgt”.

Huset fordeler sig blandt andet på en hall, et køkken-alrum med speciallavet køkken, fjernbetjent gaspejs og en stor spiseplads. Dertil kommer et par badeværelser – et med dobbelt bruser – og et master bedroom med walk-in closet.

Danmarks dyreste områder

Ifølge Boliga.dk købte Jakob Nordenhof Jønck, der er gift med den ‘Vild med Dans’-kendte danserinde Viktoria Franova, ejendommen i 2015 for 13.250.000 kr., hvilket svarer til en kvadratmeterpris næsten 54.000 kroner. Og selvom det kan lyde af meget, er det ikke langt fra de gennemsnitlige priser, villaerne i området normalt går for.

Hussalgene i første del af 2017 placerer således Gentofte, som landets næstdyreste kommune at være huskøber i.

Her er villaerne nemlig gået for gennemsnitlige kvadratmeterpriser på godt 47.000 kr., hvilket på daværende tidspunkt kun var overgået af Frederiksberg kommune, hvor der i snit blev givet over 50.000 kr. for hver eneste kvadratmeter hus.

Jakob Nordenhof Jønck har i dag kastet sig over et nyt projekt: Simple Feast – som er en kombination af færdigretter og en kogebogs-app.

Se iværksætterens villa her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *