Foto: Per Kjærbye, Scanpix // Danbolig Frederiksberg

Fodboldkomet har sat Valby-lejligheden til salg

Tidligere på året var det ham selv, der blev solgt fra FC København til en pris nær fire millioner kroner, og nu står hans københavner-lejlighed over for samme skæbne.

Torsdag kom fodboldspilleren Jores Okores over 100 kvadratmeter store lejlighed i Valby nemlig til salg for 3.695.000 kr.

Det er danbolig Frederiksberg, der står for salget, og i deres salgsopstilling beskriver de lejligheden, som en “stor og rummelig 4’er med egen parkeringsplads”, dertil kommer blandt andet et køkken-alrum og en altan.

Selve ejendommen er fra 2014, hvor Okore købte kvadratmeterne for 2.750.000 kroner. Og dermed er der udsigt til en økonomisk gevinst til den blot 25-årige fodboldspiller, selvom lejligheden er udbudt til salg for en kvadratmeterpris, der ifølge Boliga.dk ligger lidt under gennemsnittet for området.

Aalborg kalder

Jores Okore, der har rødder i Elfenbenskysten, blev i sommer solgt til den nordjyske klub AaB, der for øjeblikket deler pointtal med hans gamle klub FC København i landets bedste fodboldliga, Alka Superligaen.

Tidligere i sin karriere har Okore dog gjort sig i en – nok uden at overdrive – noget mere attraktiv liga end den danske. I 2013 – 2016 hed midterforsvarerens hjemmebane nemlig Villa Park, klubben var Aston Villa og rækken Premier League.

Fremover bliver det dog i Aalborg, Jores Okore skal svinge støvlen, og skulle han føle trang til også at give dankortet et svip, kan han glæde sig over, at ejerlejlighederne i den nordjyske storby i år er blevet solgt til kvadratmeterpriser, der i gennemsnit er 18.000 kroner billigere end i hovedstaden.

Ifølge tal fra Boliga er de lejligheder, der er solgt i Aalborg kommune i løbet af årets første ni måneder, nemlig gået for ca. 19.800 kroner pr. kvadratmeter, mens hovedstadskvadratmeterne i samme periode er solgt for knap 38.000 kr. pr. styk.

Se flere billeder af Jores Okores lejlighed her

Se salgsopstillingen her 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *