Foto: Nikolai Linares, Scanpix

Design-millionær køber vild ejendom i liebhaverhjertet

Tæt på havet – tjek.
Hundredevis af kvadratmeter – tjek.
Nordsjælland – tjek.
Tocifret millionbeløb – tjek.

Liebhaverlisten er omfattende, men fluebenene kan sandsynligvis sættes ud for langt de fleste punkter, når det kommer til denne villa på Richelieus Alle.

Gaden er nemlig ifølge Boliga blandt landets dyreste – ligesom den sum, som de nye ejere har givet for kvadratmeterne.

26.250.000 millioner kr. er, hvad den succesfulde erhvervsmand Martin Kornbek Hansen og hans frue Nadja har betalt for fremover at kunne bebo den eksklusive adresse i Hellerup lige nord for København.

Det viser tinglysningen af handlen, der netop er gået igennem.

Huset er 273 kvadratmeter stort og har en kælder på næsten 140 kvadratmeter, mens det blot er Den Schweiziske Ambassade på adressen overfor, der kommer mellem villaen og Øresund.

Moderne indretning

Martin Kornbek Hansen er blandt ejerne af designvirksomheden &Tradition, der forhandler lamper og interiør designet af blandt andre Verner Panton og Arne Jacobsen.

Kornbek Hansen er i dag direktør for virksomheden, der ifølge flere medier har haft så stor succes på særligt de udenlandske markeder, at det i den grad har kunnet mærkes på bundlinien.

Og sidste år trådte flere topfolk fra branchen ind som nye ejere i virksomheden; blandt andre ægteparret Hay fra designfirmaet af samme navn og Bestseller-direktøren, Anders Holch Povlsen.

Richeliues Allé i Hellerup blandt en håndfuld ultra-eksklusive stikveje, der ligger ud mod Øresund. Der er i øjeblikket 10 villaer udbudt i området, hvor den billigste kan erhverves for knap 14 mio. kr., og den dyreste kan købes for 29,8 mio. kr.

Se den billigste og den dyreste villa i det mondæne Hellerup-kvarter:

Billigt:13.995.000 kr.
Dyrt: 29,8 mio. kr.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *