Foto: Estate Brønshøj / Kennet Havgaard, Scanpix

Folkekær tv-vært sænker prisen på Brønshøj-villaen

Det er alle boligsælgeres store dilemma: Hvor skal vi dog sætte prisen?

Og har man ikke et helt monopol at stille spørgsmålet, kan man komme til at skyde en snert over mål, så det senere kan være nødvendigt med en mindre finjustering.

Netop det har kongen af danskernes dilemmaer netop måtte gøre.

Mads Steffensen og fruen Marianne Steffensen har nemlig sænket prisen på deres Brønshøj-hjem med 200.000 kroner. Så er man til en bolig i københavnerforstaden med ord som “velholdt” og “veludnyttede” i salgsopstillingen, er der nu mulighed for at erhverve sig huset for 3.995.000 kroner.

Er man typen, der gerne vil bo i Brønshøj, kan man dermed for små fire millioner kroner få 120 kvadratmeter og et uderum, der af mægleren beskrives som “en dejlig, stor have med en meget bred træterrasse”.

Fra købmand til familievilla

Huset har tidligere været købmandsbutik, men der bliver ikke længere langet chokoladefrøer, ugeblade og chipsposer over disken. Huset er nemlig omdannet til et moderne familiehjem, der blandt andet har fire værelser, køkken-alrum og en stue med brændeovn.

Selvom det lyder som et utal af rum, er det drømmen om mere plads, der har fået ægteparret til at sætte huset, som de selv købte i 2013, til salg.

Mads Steffensen er for mange nok særligt kendt som vært på Kender du typen? og Mads og monopolet. Sidste år sagde han op som fast mand på DR – men han er fortsat med sin værtstjans som freelancer.

Her kan du se mere til Mads Steffensens hjem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *