Foto: Politikens Forlag, Jussiadlerolsen.dk / Estate Flemming Elsborg Aps - Allerød

Gevinst: Jussi Adler-Olsen har solgt skriveværkstedet for millionbeløb

Den sidste side er vendt, kapitlet afsluttet, bogen lukket.

Handlen af den storsælgende forfatter Jussi Adler-Olsens arbejdsbolig i Allerød er netop blevet tinglyst. Og dermed er det altså ikke længere det velkendte Adler-Olsen-navn, der står nederst på skødet til kvadratmeterne, hvor fortællingerne om politimanden Carl Mørck og Afdeling Q er gået fra ideer til bøger.

Den 266 kvadratmeter store villa var senest udbudt til salg for 5.985.000 kroner, men den endelige handel er gået igennem en smule billigere. Af tinglysningen fremgår det nemlig, at Adler-Olsen har solgt kvadratmeterne for 5,3 millioner kroner.

Og dermed ser det altså ud til, at Jussi Adler-Olsens firma, der ejede adressen, på trods af den pæne forhandlingsrabat kan hive en million-fortjeneste hjem på salget.

Firmaet købte nemlig ifølge Boliga.dk boligen i 2012 for 4,3 millioner kroner.

Alt solgt

Med salget af arbejdsvillaen kan Jussi Adler-Olsen og fruen Hanne sætte det sidste punktum for deres tid på boligmarkedet i denne omgang.

I sommeren 2016 udbød de nemlig både deres private villa, der også ligger i Allerød, og arbejdsvillaen til salg, og efter lidt op og nedjusteringer af priserne er begge altså nu solgt videre til nye ejere.

Samtidig har Adler-Olsen også selv fundet en ny dør at sætte deres navneskilt på.

Allerede inden parrets to Allerød-villaer blev solgt, købte de nemlig en villa på 321 kvadratmeter i København-bydelen Valby for 12,5 millioner kroner.

Her kan I se billeder af Jussi Adler-Olsens nu tidligere arbejdsvilla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *