Foto: Home Frederiksberg - Falkoner Allé // Mads Claus Rasmussen, Scanpix

Tidligere FCK-spiller sælger sin million-lejlighed

Der kan være mange årsager til at skifte hjem-adressen ud; for lidt plads, støjende naboer, drømmen om en have, eller måske har den bare en forkert beliggenhed.

For denne Frederiksberg-lejlighed er det nok det sidste, der er årsagen til, at lejligheden på 105 kvadratmeter fornyligt ramte markedet. Selvom adressen hører til i den absolut mest eftertragtede del af landet, giver den nemlig også sin ejer en pendler-afstand langt udover den, de fleste nok kan leve med.

På dørskiltet har der nemlig hidtil stået Danny Amankwaa, der frem til januar var en del af FC Københavns mandskab, men som i januar skiftede København ud med den skotske hovedstad Edinburgh og klubben Hearts.

Lejligheden har fire værelser og to altaner, og så ligger den tæt på Lindevangsparken.
Og vil man i fremtiden være ejer af fodboldspillerens private hjemmebane, skal der betales 4.795.000 kroner for kvadratmeterne, som af mægleren Home Frederiksberg – Falkoner Allé, der har ejendommen til salg, beskrives som “en bolig der spiller på sine finesser i en grad, der tager pusten fra jer.”

Frederiksberg er blandt landets dyreste områder

Lejligheden er ifølge tal fra Boliga udbudt til salg for en pris, der ligger lige op ad gennemsnittet for ejerlejlighederne i området. Den lyder nemlig på 44.275 kroner pr. kvadratmeter, mens kvadratmeterne i Amankwaas lejlighed, der er bygget i 2008, koster små 1.400 mere pr. stk.

Sidste år blev lejlighederne i Frederiksbergs 2000-postnummer i gennemsnit solgt for  lige knap 40.000 kroner pr. kvm. Det placerer bydelen som det ottendedyreste sted at købe lejlighed i landet. Det viser tal fra 2017’s handler.

Helt i top ligger Nordhavn, København K og søster-postnummeret Frederiksberg C, hvor der blev betalt mellem 12.500 og 5.000 kroner mere for hver kvadratmeter sidste år.

Danny Amankwaa købte selv lejligheden tilbage i 2014. Dengang var prisen 3.545.000 kroner, og dermed er der altså udsigt til en lille gevinst til fodboldspilleren, hvis lejligheden bliver solgt nær udbudsprisen.

Se lejligheden her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *