Foto: Peter Hauerbach, scanpix

Folkekær entertainer sætter Charlottenlund-villa til salg

Måske stammer dine minder fra et af hans soloshows? Måske er det en af hans sange, du engang spillede på repeat? Eller måske er det bare hele entertainer-paletten, du har nydt at følge med i?

Få kan nemlig bryste sig af så lang en karriere i underholdningsindustrien som Eddie Skoller.

Fra debuten tilbage i 1969 i Tivolis Vise Vers Hus og frem til i dag har entertaineren nok efterladt en strøm af smil på læben hos mange.

Men nu er der nok særligt en gruppe mennesker, han håber at kunne imponere. Boligkøberne – en kræsen og ombejlet flok – kan nemlig nu se nærmere på hans Charlottelund-villa, der netop er blevet sat til salg.

Og kunne man tænke sig at flytte ind i de “Skollerske” rammer, skal man finde i omegnen af 10.850.000 kroner frem fra kistebunden. Det lyder udbudsprisen nemlig på.

Selvom det for mange kan virke som noget af en udbetaling, så er det på grænsen til et kup, hvis man sammenligner med de andre udbudte boliger i området. Ifølge Boliga er Eddie Skollers villa nemlig udbudt 17 procent billigere per kvadratmeter end lignende boliger i området.

Plads til store møbler

Uagtet at man – måske – kan gøre sig en god handel, er det ikke en uinteressant bolig, man vil kunne flytte ind i.

“Spændende indretning” lyder ordene i salgsopstillingen – og det dækker blandt andet over flere værelser, forskudte planer og plads til “store møbler”. Ligesom der i stuen er loft til kip, indbygningspejs og fritlagte bjælker.

Eddie Skoller har ejet villaen siden 1993. Det var efter hans to første ægteskaber var ovre, men inden han blev smedet i Hymens lænker med sangerinden Sissel Kyrkjebø. I dag er han gift for fjerde gang med Dorrit Elmquist.

Se Eddie Skollers villa her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *