Foto: Linda Kastrup, Scanpix // Nybolig Østerbrogade

Ung rigmands-arving og spiritus-iværksætter har sat Nordsjælland-villaen til salg

Der er ikke efterladt mange tomme punkter på rigmands-listen, når det kommer til den unge spiritus-iværksætter Martin Bundgaard, der er blandt arvingerne til gigantvirksomheden FLSmidth.

På listen står der nemlig både et multirigt ophav, en fortid i verdens jetset-miljøer, egen iværksættervirksomhed, der blandt andet producerer rosévin, og naturligvis også en villa i Nordsjælland, der nu skal skippes af for et beløb i den høje millionklasse.

Martin Bundgaard har nemlig netop sendt sit 357 kvadratmeter store hus i de nordsjællandske pastorater mellem Sjælsø og Holte på markedet igen. Ejendommen er til salg hos Nybolig Østerbrogade, der beskriver ejendommen som “liebhaveri i særklasse”.

Prisen lyder da også på 13,9 millioner kroner – hvilket er knap en million under den pris, villaen ramte markedet med, da den sidste år tonede frem i søgeresultaterne på landets boligsites.

Vinkælder – naturligvis

Martin Bundgaard er blandt stifterne af spiritus-virksomheden I AM, der laver henholdsvis rosé-vine og vodka – der skal tage kampen om drinksene på natklubberne op med mere gængse mærker som Belvedere.

Og skulle der ryge et par kasser med i bagagerummet til hjemme-smagning, kræver det naturligvis en vinkælder – der i huset her er specialdesignet.

Foruden vinkælderen tæller huset også et køkken, flere værelser og blandt andet også et stort luksusbadeværelse med vandfaldsbrusere, mens der udendørs er terrasser og en stor velkomstplads foran huset.

Slår den nye køber til på prisen, kommer han eller hun til at betale en anelse mere end kommunens gennemsnit for kvadratmeterne. Sidste år gik husene i Rudersdal kommune nemlig for godt 32.300 kroner pr. kvadratmeter, mens udbudskvadratmeterprisen for villaen her ifølge Boliga.dk lyder på 38.935 kroner.

Se liebhaver-villaen her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *