Mini-palæet her er netop sat til salg. Foto: Lützau

Find bolig-kærligheden: Datingkonge sætter nordsjællandsk mini-palæ til salg

Gennem årene har han hjulpet mange kærlighedshungrende danskere med at finde det rette match. Men nu er det ham selv, der søger den der helt særlige person, der kan se de samme kvaliteter, som man selv kan.

Ikke i ham selv dog – men i hjemmet. For Peter Johan Sønderby-Wagner, en af mændene bag Dating.dk, har netop sat sit nordsjællandske minipalæ til salg.

Hele 513 kvadratmeter venter der den køber, der slår til og overtager palæet i Nordsjælland. Og er han eller hun en af de mange, der finder glæde ved havets nærhed, er der også godt nyt. Peter Johan Sønderby-Wagners villa ligger nemlig på en stor grund direkte ud til Øresund – og så er der en privat badebro.

Det er dog heller ikke helt billigt at overtage iværksætterens luksushybel. Prisen lyder på 24.900.000 kroner – lidt mindre end sidst, han udbød palæet til salg. Dengang lød prisen nemlig på 27,5 millioner kroner.

Flere stuer

Huset minder nu heller ikke om de fleste typehuse. Adgangen til huset sker gennem en port, der fører én ind til en brostensbelagt plads med garage.

Mens der inden for dørene blandt andet er hall, køkken-alrum i eksklusive materialer, spisestue, opholdsstue og havestue. Ligesom der er endnu flere rum og værelser på første og andensalen.

Huset er oprindeligt opført i begyndelsen af 1900-tallet, men det blev ifølge Lützau, der står for salget, “i 2009 gennemgribende renoveret med løsninger af høj international standard.”

Peter Johan Sønderby-Wagner stiftede i 1998 Dating.dk. Det er i dag en del af Freeway-koncernen, som driver mange forskellige sites.

Se den her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *