Foto: Gonzales Photo Thomas Rasmussen, Scanpix

Boing Boing: Jay køber luksuslejlighed i københavnsk in-kvarter

På Islands Brygge i København er der netop blevet solgt en lejlighed, der for køberen nok må have været “for lækker, lækker, lækker, lækker, lækker, lækker, lækker, lækker, lækker”.

For Jannik Thomsen – nok mest kendt som Jay fra nullernes helt store hitduo Nik & Jay – har netop købt lejligheden i det københavner-kvarter, der er ligeså kendt fra tv, som sangeren selv er for sine mange hits i begyndelsen af årtusindet.

Dermed kan Jannik “Jay” Thomsen snart pakke sine mange musikpriser ned og rykke ind i de nye rammer, der ligger nær Havnebadet Islands Brygge.

Det har dog krævet en pengepung af en vis tyngde at kunne få lov til at skrive sin autograf på købsaftalen. 9,1 millioner kroner har Jannik “Jay” Thomsen nemlig betalt for den moderne lejlighed. Han fik sågar forhandlet et mindre afslag hjem – lejligheden var nemlig udbudt til salg for 9.475.000 kroner.

Farvel til Værløse

Der må dog også formodes at være rigelig plads til både at gå frem og tilbage samt fra side til side. Lejligheden er nemlig på lige knap 200 kvadratmeter, og så er der fire værelser.

Værløse-drengene Nik & Jay satte sig solidt på hitlisterne i nullerne med hits som “Boing!”, “Hot!” og “Pop Pop!” – og de er stadig i gang med musikken.

I begyndelsen af året vandt duoen en Zulu-award som “Årets livenavn” – mens Jannik “Jay” Thomsen blandt andet har været producer på flere numre på sangerinden Marie Keys nye album.

Se, hvad lejlighederne koster i kvarteret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *