Foto: Ivan Eltoft Nielsen

Feriekongen har sat sit gigantiske strandvejs-palæ til salg

Det er ikke altid, at kassebeholdningen lige er til at stikke et smut til de varme lande, når der står et boligkøb øverst på kontoudtoget.

Men med den rette forhandlingstaktik kan det muligvis være, at der ryger et par vuggende feriedage med i købet, hvis du slår til på denne Skodsborg-ejendom, der netop har ramt det danske boligmarked.

Det er nemlig erhvervsmanden Jesper Boas Smith, der blandt andet står bag krydstogt-virksomheden Bella Vista, der sælger.

Prisen lyder på 36 millioner kroner, og lykkes det ikke køberen at få en ferie forhandlet med i prisen, kan man i stedet tilbringe denne på ejendommens dæklignende terrasse med udsigt til Øresund og egen jacuzzi.

Indendøre er der 312 boligkvadratmeter plus en kælder på godt 130 kvadratmeter – og selve udseendet af huset beskrives af ejendomsmæglerkæden Ivan Eltoft Nielsen, der har huset til salg, som norditaliensk palæstil.

Direkte til havet

Huset ligger helt ud til Øresunds sandstrand i Skodsborg lige nord for København. Et område der traditionelt tiltrækker sig landets største pengepunge.

I løbet af de seneste seks måneder er Rudersdal Kommune, som Skodsborg er en del af, nemlig det fjerdedyreste sted i landet at købe villa eller rækkehus. Husene her er i gennemsnit solgt for lige knap 33.000 kroner kvadratmeteren, viser tal fra Boliga.

Det er kun overgået af naboerne i Gentofte og Lyngby-Taarbæk samt i Københavns kommune, hvor der betales mellem godt 46.500 og 38.300 kroner for en huskvadratmeter.

Jesper Boas Smith købte ifølge oplysninger fra Boliga huset i 2007, hvor han betalte 30 millioner kroner for det.

Se ejendommen her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *