Foto: Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen/Pressefoto ThomasWarberg.dk

Nu kan du købe kendt komikers Kartoffelrække-hjem

Måske er det fra en scene, han har fået trænet dine lattermuskler. Eller måske var det, da han fredag efter fredag i “Live fra Bremen” satte et sjovt punktum på din arbejdsuge.

Men nu er komiker Thomas Warberg gået i gang med et nyt projekt, hvor jokes er byttet ud med tørre termer som liggetid og kvadratmeterpriser.

Komikeren er nemlig sprunget ud som boligsælger, og dermed søger hans hjem i Kartoffelrækkerne i København en ny ejer.

Prisen er 5.350.000 kr., og kan man finde det beløb, har man mulighed for at erhverve sig de to nederste plan i et af de historiske rækkehuse.

Det er nemlig stueetagen og den beboelige kælder, som Thomas Warberg har sat til salg. Og fra villalejligheden vil man – i modsætning til mange af ens københavnske byfæller – have direkte udgang til et mere privat udeliv: blot en dør skal man slå op i stuen, og så er man i gårdhaven, der hører til boligen.

Smedet glasvæg

Der er desuden et stort køkken-alrum med en smedet glasvæg, og derfra kan man så tage trappen ned til kælderplanet, hvor der er synlige bjælker og pudsede murstensvægge i værelserne – og det ene sågar er et påklædningsrum.

Thomas Warberg har blandt andet turneret rundt med to forskellige shows, og så har han udover “Live fra Bremen” blandt andet været med i “Klipfiskerne”. Thomas Warberg har desuden sin egen comedy club i København.

Se mere til Kartoffelrække-hjemmet her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *