Foto: Johan Gadegaard, Ritzau Scanpix

Zobel-familien sælger godset for multi-millionbeløb

Der er blevet gravet dybt i tegnebogen for at overtage nøglerne til det sydsjællandske gods Bækkeskov ved Tappernøje på Sydsjælland.

Ejendommen, der hidtil har tilhørt den nu afdøde Codan-rigmand Peter Zobel, blev nemlig solgt tidligere på året, og nu afslører tinglysningen af handlen, hvilken pris Zobel-familien har fået for den store landejendom.

Svimlende 131.160.000 kroner lyder den kontante købesum for selve godset på, mens der ifølge Boliga også er registreret salg på en stribe af de omkringliggende områder.

Også disse er solgt af boet efter Peter Zobel til den nystiftede virksomhed Bækkeskov Gods, som den ultrarige Jebsen-familie står bag.

Ifølge flere medier har erhvervs-familien, der er bosat i Hong Kong, dog ikke planer om selv at rykke ind på adressen.

Historisk gods på Sjælland

Ejendommen rummer ifølge oplysninger fra Boliga 1.314 boligkvadratmeter fordelt på 27 værelser. Dertil kommer en grund på knap 200 hektar.

Godset er oprindeligt bygget i 1796 og ligger nær Præstø Fjord mellem Tappernøje og Faxe på det sydøstlige Sjælland.

Ifølge tinglysningen købte Peter Zobel selv adressen for 50 millioner kroner tilbage i 1996 – blot få år før rigmanden gik på pension.

Godset var ikke udbudt offentligt til salg, men drømmer du selv om at blive godsejer, kan Danmarks for øjeblikket dyreste udbudte ejendom Nakkebølle Gods erhverves i fri handel.

Prisen lyder på 90 millioner kroner – og for det beløb får man 1.124 boligkvadratmeter samt en grund på næsten 250 hektar.

Se Nakkebølle Gods her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *