Foto: Martin Sylvest og Nikolai Linares, Scanpix

Pernille Skipper og Esben Bjerre med familier køber Nørrebro-ejendom

Skipper og Skov, Bjerre og Sejr. Fremover skal der findes plads til alle fire navne på skiltet på hoveddøren til et byhus på det indre Nørrebro i København.

Enhedslistens politiske ordfører Pernille Skipper har nemlig sammen med sin mand, Oliver Routhe Skov, og tv- og radioværten Esben Bjerre og hans kæreste Sisse Sejr købt et håndværkertilbud.

8,5 millioner kroner har parrene til sammen betalt – og ifølge et opslag, som Skipper har lavet på sin Instagram-konto, rykker de to par ind i hver sin lejlighed på 90 kvadratmeter, mens de yderligere får et fællesrum.

“Min sommer går med det her. Jeg er blevet husejer. Sammen med de her tre andre skønne mennesker har jeg købt et gammelt, faldefærdigt og helt igennem fantastisk hus lige i hjertet af Nørrebro. Og her skal vores to familier bygge, bakse og bo sammen.” Lyder det i teksten på Skippers Instagram-profil, der er postet sammen med et foto af de to familier.

Hippe Nørrebro

Københavns Nørrebro er ifølge oplysninger fra Boliga blandt de dyreste steder i landet af købe ejerlejligheder.

De lejligheder, der blev solgt i N-bydelen i årets første kvartal, er nemlig i gennemsnit solgt for 42.800 kroner pr. kvadratmeter – hvilket prismæssigt blot er overgået af nabo-bydelene: Østerbro, Vesterbro, Frederiksberg C og København K – der p.t. er det dyreste sted i landet at købe sine lejligheds-kvadratmeter.

I første kvartal er ejerlejlighederne i det centrale København nemlig handlet for gennemsnitlige kvadratmeterpriser på 51.357 kroner.

Det nye Skipper-Skov-Bjerre-Sejr-“kollektiv” ligger midt på Nørrebro – ikke langt fra Assistens Kirkegård og Søerne.

Pernille Skipper blev valgt ind i Folketinget i 2011, og hendes ordførerskaber tæller udover titlen som politisk også ligestillings- og socialordfører. Hun og manden Oliver Routhe Skov blev sidste år forældre til en lille pige.

Esben Bjerre er nok bedst kendt som den ene halvdel af Monte Carlo-duoen, der først tog P3’s lyttere med storm og senere blev fulgt op af en stribe ligeledes satiriske tv-programmer. Han og Sisse Sejr, der også er journalist og radio-tv-vært, har også en datter sammen.

Her kan du læse om Sofie Linde og Joakim Ingversens lejlighed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *