Foto: Nils Meilvang, Ritzau Scanpix

350.000 kroner i rabat: Rudolph sænker prisen

Hun sælger hudplejeprodukter til stort set enhver given lejlighed, men er det ikke lige creme, serum eller måske en scrub, du er på udkig efter, kan det være, at hendes 195 kvadratmeter store lejlighed på Frederiksberg – nu med rabat – frister.

I hvert fald kan cremedronningen og mediedarling Andrea Elisabeth Rudolph og gemalen Claus Møller Jakobsens herskabslejlighed nu erhverves med rabat.

Parret har nemlig netop sænket prisen på deres lejlighed på det indre Frederiksberg i København med 350.000 kroner, så der nu skal betales 10,9 millioner for fjerdesals-adressen.

Lejligheden har fem rum, en tagterrasse og en altan, og så hører der også en garage med plads til to biler med i købet. Mens der ud for postnummeret også kan sættes et stort, fedt liebhaver-hak.

Frederiksberg C er nemlig det næstdyreste postnummer i Danmark at købe lejlighed i. I årets første halvdel har køberne nemlig i gennemsnit givet 49.322 kroner pr. ejerlejligheds-kvadratmeter i hovedstadsenklaven.

Også et sommerhus

Mulighederne for at gøre en Rudolph-relateret investering stopper dog ikke der. For øjeblikket kan familiens sommerhus i det kystnære Grønninghoved lige syd for Kolding også købes.

Rudolph-familien udbød nemlig deres fælles fritidshus til salg sidste år, og prisen lyder i dag på 2.995.000 kroner.

For beløbet får man et sommerhus på 74 kvadratmeter i første række til vandet.

Andrea Elisabeth Rudolph har blandt andet gjort danskerne sit bekendtskab gennem morgenradio, som vært på de første sæsoner af Vild Med Dans og altså senest via sin skønheds-serie i eget navn.

Se lejligheden her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *